Werkwijze

 Aanvraag: Bij voorkeur stuurt u mij een email (naar pieter@houtvanpieter.nl) met uw wensen en globaal de afmetingen en indien mogelijk toegelicht met foto's (voorbeelden) of tekeningen en een foto van de huidige situatie/ruimte.

 Contact: Binnen een werkdag reageer ik op uw vraag. Indien mogelijk geef ik een prijs- en levertijd-indicatie of ik neem contact met u op om e.e.a. te bespreken.

 Bezoek bij u thuis: Heeft u inmiddels de intentie om de kast door Hout van Pieter te laten maken dan kom ik graag bij u langs om de situatie te bekijken, te bespreken en te adviseren. Ik neem dan ook voorbeelden van materialen mee.

 Offerte: Op basis van het bezoek ontvangt u een vrijblijvende offerte waaronder een ontwerpvoorstel met één of meer 3D tekeningen (varianten). Mocht het ontwerp toch niet helemaal naar wens zijn kan het gewoon nog worden aangepast.

 OpdrachtbevestigingAls het ontwerp en de offerte naar wens is ontvangt u een opdrachtbevestiging. Het verzoek is dan om deze te bevestigen door een aanbetaling te doen van 10%.

 Maken: Materialen worden besteld en de kast wordt zoveel mogelijk prefab gemaakt in de werkplaats.

 Plaatsen: Bij u thuis plaatsen en netjes afwerken in de ruimte. Plaatsing kan meestal in 1 dag.