Wat klanten zeggen

Corine Havenman: "Prachtige inbouwkast van Pieter's hand in ons nieuwe huis. Vakman! "

Familie Goossen. "Hi Pieter, inmiddels een paar weken verder. Kast ingeruimd. Kamers opgeruimd. Mijn huis weer terug 😀 Nogmaals dank voor het maken van de kast. Super blij mee!! Groetjes!"

Familie Kivit. "Wij hebben voor Hout van Pieter gekozen omdat Pieter vanuit òns meedacht en niet vanuit de gedachte wat voor hemzelf de makkelijkste oplossing was"

Familie Boekeman. We zijn heeeeeel blij met wat je gemaakt hebt bij ons. Grote klasse. Wat kunnen we nu heerlijk onze spulletjes kwijt. 👍👍 

H Datte. Erg fijn dat we het vertrouwen erin kunnen hebben dat je het maakt zoals we afgesproken hebben en dat het bij jou niet nodig is steeds te moeten controleren.

Familie Raijmaakers. "Via de site kwamen we in contact met Houtvanpieter. Vanaf het begin was het contact heel plezierig. Pieter dacht met ons mee over onze wens om in de gamekamer voor de kinderen een stoere kast te maken. We zijn zeer te spreken over het eindresultaat. Pieter is een vakman, die heel netjes en nauwkeurig werkt. Volgende keer weer Hout van Pieter voor ons!"

S. Kouwenborg. We zijn super blij met het resultaat!!! Past perfect in het huis en we zijn heel tevreden met jouw werk. Dank je wel! Als de eethoek af is (kussens op de bank) dan sturen we je nog wat foto’s (misschien wil je die gebruiken voor je website?). Nogmaals dank voor de kast en bank en het meedenken! We zijn er heel blij mee.

Mevr. A. Paulidus. "Ik heb door Pieter een tv kast laten maken. Ik heb hem zelf ontworpen en een 2 dimensionale tekening aangeleverd. Pieter heeft goed meegedacht: dankzij zijn 3D tekening konden we checken of alle gaten voor draad doorvoeren aanwezig waren, en alles klopte. Hij heeft goede suggesties gedaan wat betreft mooie scharnieren voor de vlinderdeuren, en goed drukbeslag met magneetsluiting. Kortom: een hele fijne samenwerking. Het eindresultaat is erg mooi geworden."

Familie Kruiscamp. "We zijn erg blij met de kast, de kast is vollop in gebruik!"

Mevr. A. Tiggelaar. "Ik ben erg blij met het resultaat van m'n zolder. Pieter denkt mee en zorgt dat je een goede en betaalbare oplossing krijgt voor je vraagstuk. Voor de volgende klus doe ik zeker nog een beroep op Hout van Pieter"

Familie Sturm. "Wij waren al een tijdje op zoek naar een geschikte kledingkast voor onze kamer. Wat moet het nou worden en hoe moet het er uit zien. Via via bij de site van Houtvanpieter terecht gekomen. Vanaf het eerste moment was het contact prima, en ongedwongen. Goed advies, goed meedenken, mooie en duidelijke tekeningen in 3D. Duidelijke offerte. Dit heeft ons doen besluiten de kledingkast via Houtvanpieter te laten maken. Het eind resultaat is zeer naar wens.. Zo'n kast kun je niet in de winkel kopen. Wij zullen dan ook iedereen adviseren contact op te nemen met Houtvanpieter.. "

Familie Van der Cemmen. "Prachtige kledingkast op onze slaapkamer laten plaatsen. Vakkundig en netjes gedaan. Hout van Pieter is een echte aanrader!"

Familie Van Eeck. "Je hebt voor onze zoon een prachtig bed-bureau meubel gemaakt.  Wij hebben je leren kennen als een echte meubelmakers vakman die pas tevreden is als het helemaal goed is. Het ontwerp dat wij zelf hadden gemaakt heb je uitgewerkt en perfect gemaakt voor een aantrekkelijke prijs. Kortom wij zijn meer dan tevreden en bij een volgende klus gaan we weer graag met je in zee."

Familie Vervorst. "We zijn jullie er heeel blij mee"

Mevr. v/d Heiden. Helemaal super, we zijn er blij mee, zodra we weer wat hebben bellen we je!